Om Agder Industri og Hydraulikk

Agder industri og hydraulikk er din spesialist innen rørarbeid,
bygg og mekanisk montasje. Men vi er også din totale Service leverandør.
Har du et behov skal vi kunne hjelpe deg!

Vi har kontor og tilholdssted på Lumber i Vågsbygd, vest for Kristiansand. Vi har konstant fokus på å imøtekomme on- og offshoreindustriens, og det lokale industrimarkedets behov for industriservice, bygg og anlegg.

Våre ansatte er godt kjente med arbeid både på innland, utland og i Nordsjøen. Alle har de nødvendige kurser og er klare for å yte sitt ytterste for din service. Erfaringer forteller oss at våre kunder trives med å ha våre servicearbeidere i jobb. Vi tilrettelegger i henhold til eventuell nødvendig kursing, slik at

servicearbeideren skal kunne utføre sitt arbeid på en profesjonell måte. Vårt mål er at kunder skal ha positive erfaringer med oss.

Vår ledelse og medarbeidere har lang og bred erfaring. Og vil være sterkt engasjert i å utvikle selskapet gjennom kvaliteten av kompetansen, og bredden av den service, som tilbys våre kunder.

Ettersom kvalitetssystem og HMS er høyt prioritert, har Agder industri og Hydraulikk kvalitet system og prosedyrer som er i henhold til ISO 9001. Og i tillegg er vi KIWA EN 1090-1 sertifisert.

Agder industri og hydraulikk er Achilles-sertifisert, og med det klar til å møte offshoremarkedets krav innen sertifisering.

Selskapet har i tillegg egen sveisekoordinator iht den nye standarden NS EN 1090-1.

Vårt hovedkontor

Lumberveien 51E
4620 Kristiansand S-Norway
Tlf: +47 916 74 920
widar@agderindustri.no
logo123